Uranus in Stier

Maakt koppig, obstinaat, wilskrachtig. Valt niet snel te intimideren.

Uranus in huis V

Hij is onafhankelijk, houdt zelfs van afleiding. Zijn amoureuze avontuurtjes zijn niet alleen ontelbaar maar ook erg gecompliceerd.

-43 VIE Zon - Uranus

Negatief aspect: zijn onafhankelijkheid en behoefte naar vrijheid zijn het allerbelangrijkste. Hij accepteert geen beperkingen of oponthoud. Hoofdzakelijk uitermate excentriek.

3 SXT Venus - Uranus

Positief aspect: onafhankelijk in de liefde. Zijn liefdesleven is rijk, maar met voorbijgaande liefdes affaires. Hij verveelt zich gauw en is bang om zijn vrijheid te verliezen. Als hij trouwt, zal hij er spijt van krijgen. Hij heeft iets dat de andere sekse aantrekt: hij houdt van amoureuze avontuurtjes, hij is romantisch. Hij is de eeuwige liefde en is dan ontrouw als hij een serieuze relatie heeft. Hij houdt van kunst, al het nieuwe.

180 CJN Mars - Uranus

Positief aspect: hij bezit uitzonderlijk veel energie. Hij is impulsief maar stoutmoedig. Neemt veel risico's ten behoeve van de gemeenschap, met alle energie die hij bezit. Is zeer gesteld op actie, vrijheid en onafhankelijkheid.

-40 VIE Saturnus - Uranus

Negatief aspect: hij houdt niet van sleur, zowel op het werk als in het emotionele leven. Hij vecht voor het behoud van zijn onafhankelijkheid, vrijheid van handelen.