Uranus in Stier

Maakt koppig, obstinaat, wilskrachtig. Valt niet snel te intimideren.

Uranus in huis VII

Zijn onafhankelijkheid laat geen huwelijk toe. Als hij toch trouwt, maakt hij weinig kans om zijn dagen met de partner door te brengen, tenzij de partner hem complete vrijheid schenkt en zijn ontrouw accepteert.

32 DRI Venus - Uranus

Positief aspect: onafhankelijk in de liefde. Zijn liefdesleven is rijk, maar met voorbijgaande liefdes affaires. Hij verveelt zich gauw en is bang om zijn vrijheid te verliezen. Als hij trouwt, zal hij er spijt van krijgen. Hij heeft iets dat de andere sekse aantrekt: hij houdt van amoureuze avontuurtjes, hij is romantisch. Hij is de eeuwige liefde en is dan ontrouw als hij een serieuze relatie heeft. Hij houdt van kunst, al het nieuwe.

-87 OPP Mars - Uranus

Negatief aspect: hij is vol tegenstellingen. Hij is origineel, neigend naar het excentrieke, gewelddadig., stijfhoofdig, ongeduldig en opgewonden. Maar vecht tot het bittere einde om hindernissen uit de weg te ruimen.

-47 VIE Saturnus - Uranus

Negatief aspect: hij houdt niet van sleur, zowel op het werk als in het emotionele leven. Hij vecht voor het behoud van zijn onafhankelijkheid, vrijheid van handelen.