Saturnus in Waterman

Gaat voor lange studies of zelfstudie. Hij is serieus en methodisch in het werk. Bezoekt graag ouderen en intellectuele mensen. Deze verrijken namelijk zijn geest. Heeft soms door probelemen en tegenspoed teleurgestelde verwachtingen.

Saturnus in huis III

Zijn studies zijn beperkt. Hij is ernstig, discreet. Hij neemt verstandelijke taken aan die tijd en concentratie vereisen. Hij reist maar weinig, ofschoon hij er van houdt. Hij heeft weinig vrienden, die echter, zeer hecht zijn.

-44 OPP Zon - Saturnus

Negatief aspect: Langzame intellectuele ontwikkeling. Houdt van alleen zijn.

-90 VIE Mars - Saturnus

Negatief aspect: hij is alleen geïnteresseerd in iets uit te voeren wanneer er problemen aan vast zitten: zijn die eenmaal opgelost, dan gaat hij elders waar complicaties voorhanden zijn. Hij houdt van hindernissen die uit de weg geruimd moeten worden, is hard, heeft weinig gevoelens, vooral in zaken. Koppig, egoïstisch en weinig vrienden.

-40 VIE Saturnus - Uranus

Negatief aspect: hij houdt niet van sleur, zowel op het werk als in het emotionele leven. Hij vecht voor het behoud van zijn onafhankelijkheid, vrijheid van handelen.

81 SXT Saturnus - Ascendant

Positief aspect: hij is serieus, sober, attent, schenkt aandacht aan details. Hij wil graag onder oudere mensen vertoeven.