Jupiter in Steenbok

Hij heeft in de uitoefening van zijn beroep sterke ambities. Hij wil graag leidinggeven en organiseren. Hij is correct, consciƫntieus en deugdelijk.
Minder sterke eigenschappen: soms geneigd om zonder twijfel te sterk op het eindresultaat gefocusd te zijn. Kan daar anderen bij schaden.

Jupiter in huis IV

Hij is gesteld op en gelooft in rechtvaardigheid. Hij is een optimist en is vrijgevig. Professionele voorspoed gaat snel en komt de familie ten goede. Het familieleven is erg belangrijk voor hem. Hij houdt van comfort, zit graag thuis. Hij weet hoe men stijlvol moet onthalen en vooral met plezier: zijn huis staat altijd open voor vrienden.

6 DRI Zon - Jupiter

Positief aspect: Hij heeft hoge sociale ambities, gesteld op wet en orde. Hij is tolerant, optimistisch, vriendelijk. Hij heeft alle kans van slagen in het juridische beroepsleven.

26 DRI Maan - Jupiter

Positief aspect: hij is oprecht, eerlijk, optimistisch en vrijgevig. Hij houdt van goede kookkunst, is gesteld op zijn comfort. Zijns vriendschappen zijn oprecht. Hij is een werker en weet hoe hij de juiste mensen om zich heen wil hebben: hij wordt gewaardeerd op het werk.

-63 VIE Mercurius - Jupiter

Negatief aspect: hij is wuft en onvoorzichtig. Hij mist een juist oordeel, en vindt zichzelf belangrijk.

Hij heeft moeite met het verwezenlijken van zijn plannen, omdat hij het inzicht mist en zijn eigen kwaliteiten te hoog aanslaat.

54 CJN Jupiter - Saturnus

Positief aspect: hij is serieus, geduldig, eerlijk, harde werker, ordelijk. Het oordeel is goed en hij overweegt de dingen. Hij gaat tot het bittere einde door met zijn opgelegde taak, en is altijd in staat het juiste moment te kiezen. Rechtschapen en respecteert de wet.

4 DRI Jupiter - Uranus

Positief aspect: hij weet in een oogopslag wat er gaande is. Hij hunkert naar kennis, en is een goede organisator. Hij is erg onafhankelijk, houdt van vrijheid van handelen, hij is zeer aangenaam gezelschap.

63 SXT Jupiter - Neptunus

Positief aspect: hij is erg vrijgevig en onbaatzuchtig, helpt mensen in moeilijkheden of zieke mensen. Weet te luisteren of, ten minste die indruk te geven. Hij is een dromer, houdt van de schone kunsten.

57 CJN Jupiter - Pluto

Positief aspect: hij houdt van leidinggeven, is intelligent en is een organisator van de bovenste plank.