Mars in Kreeft

Hij werkt eindeloos aan het welzijn van de familie. Alle energie wordt gekanaliseerd om de condities van het leven van de familieleden te verbeteren. De familie gaat ten alle tijde voor. Hij vertoont zelden emotionele uitingen zaols huilen of boos zijn en heeft zichzelf perfect onder controle.
Minder sterke eigenschappen: soms huiselijke onenigheid. Discipline problemen met kinderen. Verhuizingen die niet noodzakelijk een verbetering inhouden.

Mars in huis III

Levendige geest, alert en ingenieus maar sarcastisch, kritisch, uitdagend. Hij is ietwat twistziek. Drukt zich gemakkelijk uit, doet wat hij wil: succes is er ten slotte. Hij is bekwaam en vlug van daden.

25 DRI Maan - Mars

Positief aspect: hij is oprecht, eerlijk, vol vuur en ambitie. Hij is wilskrachtig en een energieke werker. Hij is een beetje hard voor zichzelf maar, vooral voor anderen, die niet zo actief zijn.

21 SXT Mars - Uranus

Positief aspect: hij bezit uitzonderlijk veel energie. Hij is impulsief maar stoutmoedig. Neemt veel risico's ten behoeve van de gemeenschap, met alle energie die hij bezit. Is zeer gesteld op actie, vrijheid en onafhankelijkheid.

38 SXT Mars - Ascendant

Positief aspect: hij heeft veel vitaliteit, vermogen om dingen te volbrengen, hij is wilskrachtig.