Mars in Schorpioen

Oneens zijn met kan leiden tot een gevecht tegen de maatschappij, de familie, onrecht in het algemeen en kan soms zelfs gewelddadige vormen aannemen. Hij kan de leider zijn van een protestbeweging.
Minder sterke eigenschappen: soms te sterke passie, driftbuien, fanatisme, ruziezoekend.

Mars in huis I

Hij raakt gauw boos een laat zich meeslepen. Hij is uitdagend, impulsief, dynamisch en moedig. Grote ondernemingsgeest. Hij heeft grote behoefte aan activiteit en werpt zich in projecten zonder nadenken of de mogelijke consequenties en gevaren, die kunnen opdoemen, te overzien.

-223 VIE Maan - Mars

Negatief aspect: hij is erg emotioneel en wordt door emoties gedreven. Hij denkt niet eerst na in een gegeven omstandigheid. Hij is onberekenbaar en soms gewelddadig. Echtelijke ruzies.

337 SXT Venus - Mars

Positief aspect: hij is amoureus, geen rustige en kalme partner maar een hartstochtelijk persoon en temperamentvol. Hij is daadkrachtig in de liefde, en houdt van gezonde genoegens. Hij geniet ten volle van het leven.

-87 OPP Mars - Uranus

Negatief aspect: hij is vol tegenstellingen. Hij is origineel, neigend naar het excentrieke, gewelddadig., stijfhoofdig, ongeduldig en opgewonden. Maar vecht tot het bittere einde om hindernissen uit de weg te ruimen.

126 DRI Mars - Neptunus

Positief aspect: zijn gevoelens zijn gedomineerd door wijsheid en gericht naar een ideaal. Hij houdt van water, zeereizen en van eigenaardige mensen.