Mars in Schorpioen

Oneens zijn met kan leiden tot een gevecht tegen de maatschappij, de familie, onrecht in het algemeen en kan soms zelfs gewelddadige vormen aannemen. Hij kan de leider zijn van een protestbeweging.
Minder sterke eigenschappen: soms te sterke passie, driftbuien, fanatisme, ruziezoekend.

Mars in huis III

Levendige geest, alert en ingenieus maar sarcastisch, kritisch, uitdagend. Hij is ietwat twistziek. Drukt zich gemakkelijk uit, doet wat hij wil: succes is er ten slotte. Hij is bekwaam en vlug van daden.

311 SXT Venus - Mars

Positief aspect: hij is amoureus, geen rustige en kalme partner maar een hartstochtelijk persoon en temperamentvol. Hij is daadkrachtig in de liefde, en houdt van gezonde genoegens. Hij geniet ten volle van het leven.

-71 VIE Mars - Jupiter

Negatief aspect: hij weigert elke vorm van leiding. Hij heeft gebrek aan inzicht, handelt impulsief en is vaak ongeduldig, wat natuurlijk problemen oplevert. Het emotionele leven is vaak verstoord en soms zijn er hevige conflicten. Doelstellingen worden niet altijd eerlijk bereikt.

143 DRI Mars - Neptunus

Positief aspect: zijn gevoelens zijn gedomineerd door wijsheid en gericht naar een ideaal. Hij houdt van water, zeereizen en van eigenaardige mensen.

78 SXT Mars - Pluto

Positief aspect: hij is ambitieus, is in staat veel werk te verzetten, heeft zelfvertrouwen en gaat tot het einde door totdat zijn plannen zijn uitgevoerd.