Mars in Weegschaal

Agressieve gevoelens worden eenvoudigweg onderdrukt. Hij slaat de tegenslagen op zonder het te laten merken. Echter met teveel tegenslag wordt het dan weer moeilijk om zich staande te houden. Apprecieert de kunst, schoonheid.
Minder sterke eigenschappen: hij kan gauw klaarstaan met kritiek op zijn leefomgeving. Hij wil te graag behagen.

Mars in huis VI

Hij werkt met veel plezier en bravoure maar ontmoet problemen in de werkomgeving, waar rivaliteit zijn idee├źn en plezier ondermijnen.

114 CJN Zon - Mars

Positief aspect: Hij is energiek, besluitvaardig, moedig, hij heeft veel zelfvertrouwen. Hij wil graag domineren, bevelen, leiden. Hij komt alle moeilijkheden te boven, zuiver door wilskracht. Maar hij is ook oprecht.

42 DRI Mars - Saturnus

Positief aspect: hij is energiek en besluitvaardig. Hij bezit geestkracht en weerstand, bekwaamheid en geduld: besteedt al zijn energie en talenten om alle hindernissen weerstand te kunnen bieden en met succes. Hij is obstinaat, berekenend, overweegt eerst alle mogelijke gevolgen, voordat er gehandeld wordt, neemt alle tijd van de wereld en verliest nooit het geduld om zijn doel te bereiken. Wordt gevreesd en gerespecteerd in eigen kring.

1 DRI Mars - Pluto

Positief aspect: hij is ambitieus, is in staat veel werk te verzetten, heeft zelfvertrouwen en gaat tot het einde door totdat zijn plannen zijn uitgevoerd.