Mars in Kreeft

Hij werkt eindeloos aan het welzijn van de familie. Alle energie wordt gekanaliseerd om de condities van het leven van de familieleden te verbeteren. De familie gaat ten alle tijde voor. Hij vertoont zelden emotionele uitingen zaols huilen of boos zijn en heeft zichzelf perfect onder controle.
Minder sterke eigenschappen: soms huiselijke onenigheid. Discipline problemen met kinderen. Verhuizingen die niet noodzakelijk een verbetering inhouden.

Mars in huis V

Spontaanachtige natuur. Hij houdt van spel, soms zelfs van gewelddadige sport. Hij neemt risico's op het werk. Een enorme werklust, hij houdt van dingen die snel gedaan kunnen worden, en verafschuwt dingen die te lang blijven hangen. Hetzelfde geldt voor zijn emotioneel leven: geen mooie praatjes, hij komt direct ter zake.

69 SXT Mars - Uranus

Positief aspect: hij bezit uitzonderlijk veel energie. Hij is impulsief maar stoutmoedig. Neemt veel risico's ten behoeve van de gemeenschap, met alle energie die hij bezit. Is zeer gesteld op actie, vrijheid en onafhankelijkheid.

7 DRI Mars - Ascendant

Positief aspect: hij heeft veel vitaliteit, vermogen om dingen te volbrengen, hij is wilskrachtig.