Venus in Stier

Beminlijk en trouw. Houdt van behagen en netjes gekleed gaan. Leidt een goed bestaan. Hij is mild maar tot op zekere hoogte.
Aantrekkelijk, sensueel en liefhebbend van karakter. Hij houdt van de goede dingen van het leven, is gevoelig voor schoonheid. Houdt van een gestadige ontwikkeling. Niet zozeervanuit passie, maar meer vanuit evenwichtigheid. Gaat voor een duurzame liefde.
Minder sterke eigenschappen: neiging tot onverschillig gedarg, luiheid. Ongewone smaak in de pleziertjes van het leven, gokken, vertier en luxe. Venus in huis I

Groot hart. Hij is royaal, onbaatzuchtig, toegewijd, warmhartig, geliefd en zachtmoedig. Hij voelt zich aangetrokken tot de kunsten, muziek, het lied. Hij houdt van bijeenkomsten, parties. Hij heeft sterke emotionele gevoelens. Vredig liefdesleven.

443 CJN Mercurius - Venus

Positief aspect: hij bekijkt het leven optimistisch: hij is vrolijk, aangenaam en sociaal voelend. Hij houdt van spreken en schrijven, en doet beide kunstig en met charme. Zijn intellectuele genoegens worden beïnvloed door zijn gevoelens. Hij is amoureus en sensueel ingesteld. Hij houdt van de schone kunsten en van reizen.

-70 VIE Venus - Jupiter

Negatief aspect: hij is nonchalant, pretentieus, vol eigenwaarde. Hij houdt van schoonheid en soms wat buitensporig is, en besteedt heel wat geld aan uiterlijke verschijning. Hij houdt van behagen en heeft ontelbare amoureuze avontuurtjes. Hij is ontrouw en ondergaat veel liefdesleed.

183 SXT Venus - Neptunus

Positief aspect: zijn beroepsleven is niet stabiel. Hij heeft smaak voor de schone kunsten, is een dromer, is gemakkelijk te beïnvloeden en romantisch. Hij is emotioneel en erg gevoelig.

95 DRI Venus - Pluto

Positief aspect: hij heeft een emotioneel, krachtig en rijk seksleven. Hij leeft de liefdesverhoudingen gepassioneerd uit.