Venus in Steenbok

De Liefde is een serieuze zaak. Hij voelt zich in principe aangetrokken tot partners die problemen hebben, hetgeen het leven van hem dan weer gecompliceerd maakt. Zijn gevoelens gaan diep, zijn stabiel, solide. Hij is niet erg mededeelzaam, gesloten in de communicatie en kan melancholiek zijn.
Minder sterke eigenschappen: hij heeft de neiging om emoties op te kroppen. Hij is erg teruggetrokken en bang om teleurgesteld te worden in de liefde.

Venus in huis III

Houdt van alles wat mooi is, houdt van decorum. Uitstekende intelligentie. Hij werkt in de handel verbonden met schoonheid, mode. Ontelbare geselecteerde vrienden.

337 SXT Venus - Mars

Positief aspect: hij is amoureus, geen rustige en kalme partner maar een hartstochtelijk persoon en temperamentvol. Hij is daadkrachtig in de liefde, en houdt van gezonde genoegens. Hij geniet ten volle van het leven.

32 DRI Venus - Uranus

Positief aspect: onafhankelijk in de liefde. Zijn liefdesleven is rijk, maar met voorbijgaande liefdes affaires. Hij verveelt zich gauw en is bang om zijn vrijheid te verliezen. Als hij trouwt, zal hij er spijt van krijgen. Hij heeft iets dat de andere sekse aantrekt: hij houdt van amoureuze avontuurtjes, hij is romantisch. Hij is de eeuwige liefde en is dan ontrouw als hij een serieuze relatie heeft. Hij houdt van kunst, al het nieuwe.

104 SXT Venus - Neptunus

Positief aspect: zijn beroepsleven is niet stabiel. Hij heeft smaak voor de schone kunsten, is een dromer, is gemakkelijk te beïnvloeden en romantisch. Hij is emotioneel en erg gevoelig.

73 CJN Venus - Pluto

Positief aspect: hij heeft een emotioneel, krachtig en rijk seksleven. Hij leeft de liefdesverhoudingen gepassioneerd uit.