Venus in Steenbok

De Liefde is een serieuze zaak. Hij voelt zich in principe aangetrokken tot partners die problemen hebben, hetgeen het leven van hem dan weer gecompliceerd maakt. Zijn gevoelens gaan diep, zijn stabiel, solide. Hij is niet erg mededeelzaam, gesloten in de communicatie en kan melancholiek zijn.
Minder sterke eigenschappen: hij heeft de neiging om emoties op te kroppen. Hij is erg teruggetrokken en bang om teleurgesteld te worden in de liefde.

Venus in huis V

Hij wil slagen in het liefdeleven. Hij ontmoet prettige mensen en heeft heel goede vrienden, altijd zonder conflicten. Hij houdt van amuseren, parties. Hij zal veel kinderen hebben.

311 SXT Venus - Mars

Positief aspect: hij is amoureus, geen rustige en kalme partner maar een hartstochtelijk persoon en temperamentvol. Hij is daadkrachtig in de liefde, en houdt van gezonde genoegens. Hij geniet ten volle van het leven.

235 SXT Venus - Neptunus

Positief aspect: zijn beroepsleven is niet stabiel. Hij heeft smaak voor de schone kunsten, is een dromer, is gemakkelijk te beïnvloeden en romantisch. Hij is emotioneel en erg gevoelig.

187 CJN Venus - Pluto

Positief aspect: hij heeft een emotioneel, krachtig en rijk seksleven. Hij leeft de liefdesverhoudingen gepassioneerd uit.