Venus in Tweeling

"Is van de tongriem gesneden", vindt altijd de juiste toon. Een goede spreker. Verfijnd, met liefde voor de kunst. Een flirt. Oppervlakkige emoties. Veel en onbestendige liefdes affaires. Speelt met de liefde.
Minder sterke eigenschappen: geneigd tot onevenwichtig gedrag en wispelturigheid in liefde. Ziet de liefde vaak als een spel en gaat daar dan te ver in. Ziet het niet als zijn probleem als de ander daar onder lijdt. Kortstondige liefdes. Ontrouw. Sarcasme.

Venus in huis III

Houdt van alles wat mooi is, houdt van decorum. Uitstekende intelligentie. Hij werkt in de handel verbonden met schoonheid, mode. Ontelbare geselecteerde vrienden.

134 CJN Mercurius - Venus

Positief aspect: hij bekijkt het leven optimistisch: hij is vrolijk, aangenaam en sociaal voelend. Hij houdt van spreken en schrijven, en doet beide kunstig en met charme. Zijn intellectuele genoegens worden beïnvloed door zijn gevoelens. Hij is amoureus en sensueel ingesteld. Hij houdt van de schone kunsten en van reizen.

-87 VIE Venus - Jupiter

Negatief aspect: hij is nonchalant, pretentieus, vol eigenwaarde. Hij houdt van schoonheid en soms wat buitensporig is, en besteedt heel wat geld aan uiterlijke verschijning. Hij houdt van behagen en heeft ontelbare amoureuze avontuurtjes. Hij is ontrouw en ondergaat veel liefdesleed.

37 DRI Venus - Pluto

Positief aspect: hij heeft een emotioneel, krachtig en rijk seksleven. Hij leeft de liefdesverhoudingen gepassioneerd uit.

-38 VIE Venus - Ascendant

Negatief aspect: hij gaat tot het uiterste in zijn genoegens, veelvuldige twijfelachtig gezelschap. Mist goede smaak. Hij is erg verkwistend, maar geeft het uit in eigen kring. De vrienden zijn meestal op eigen belang uit en niet oprecht.