Venus in Tweeling

"Is van de tongriem gesneden", vindt altijd de juiste toon. Een goede spreker. Verfijnd, met liefde voor de kunst. Een flirt. Oppervlakkige emoties. Veel en onbestendige liefdes affaires. Speelt met de liefde.
Minder sterke eigenschappen: geneigd tot onevenwichtig gedrag en wispelturigheid in liefde. Ziet de liefde vaak als een spel en gaat daar dan te ver in. Ziet het niet als zijn probleem als de ander daar onder lijdt. Kortstondige liefdes. Ontrouw. Sarcasme.

Venus in huis XII

Hij is toegewijd aan zieke minderbedeelde mensen. Kan werkzaam zijn in de medische of sociale beroepen. Hij houdt van dieren, rust, vrede en eenzaamheid. Hij heeft geheime liefdesverhoudingen.

71 SXT Venus - Mars

Positief aspect: hij is amoureus, geen rustige en kalme partner maar een hartstochtelijk persoon en temperamentvol. Hij is daadkrachtig in de liefde, en houdt van gezonde genoegens. Hij geniet ten volle van het leven.

43 DRI Venus - Saturnus

Positief aspect: hij heeft een goed besef van de realiteit en de plichten, is spaarzaam, gereserveerd en plichtsgetrouw. Hij houdt van de waarheid en rechtvaardigheid. In de liefde is hij eerlijk en de gevoelens zijn serieus en hecht, hij speelt nooit vals. Hij is vanzelfsprekend trouw in de liefde en vriendschap. Hij kan van een ouder persoon houden en zijn intelligentie en gezond verstand waarderen.