Maan in Schorpioen

Moedig, dapper, onafhankelijk, kent geen vrees. Het type man dat zich aangetrokken voelt tot sensuele, erotische vrouwen.
Minder sterke eigenschappen: neiging tot excessen in materiƫle pleziertjes, sensuele opwinding en sensualiteit.

Maan in huis XII

Nieuwsgierige en onderzoekende natuur. Hij houdt van vrede en rust, is graag alleen.

-20 VIE Maan - Mercurius

Negatief aspect: hij voelt zich gelukkig in zijns fantasie wereld en is daardoor nergens gelukkig, omdat hij nooit zijn ideale wereld kan vinden - en veroorzaakt dus veel verandering, onevenwichtigheid en ook onrust.

Hij kan het liegen niet laten, roddelt graag en staat daardoor bloot aan kritiek. Zijn leugens bewaren hem. Bij andere gunstige aspecten kan hij goede romans schrijven.

29 DRI Maan - Venus

Positief aspect: hij is gracieus, zacht en vrolijk. Hij houdt van plezier en onthaal, maar ook van de kunsten. Hij heeft tederheid nodig, houdt van en wenst kinderen. Hij is zeer gesteld op het gezinsleven en een comfortabele omgeving.

-22 OPP Maan - Mars

Negatief aspect: hij is erg emotioneel en wordt door emoties gedreven. Hij denkt niet eerst na in een gegeven omstandigheid. Hij is onberekenbaar en soms gewelddadig. Echtelijke ruzies.

44 DRI Maan - Neptunus

Positief aspect: hij heeft een uitstekende verbeeldingskracht, helpt bij intensieve gevoelens. Hij heeft verfijnde smaken, heeft graag intelligente vrienden om zich heen, die van goede opvoeding en opleiding zijn. Hij houdt van de zee.

66 SXT Maan - Pluto

Positief aspect: hij zweeft tussen een rijk voorspoedig liefdesleven en maatschappelijk succes. Hij heeft er moeite mee. Bijna altijd zal de keus vallen op een ideaal emotioneel leven.